Mailopsætning - Generel Opsætning

HUSK! Du kan altid tilgå WEBMAILEN. Du behøver ikke installere en emailklient.

Vejledninger

Apple Mail (macOS, iOS).
Bluemail (alle platforme).
Gmail (alle platforme).
Outlook (alle platforme).
Thunderbird (alle platforme).
Windows Mail (Windows 10).

Generel Opsætning (IMAP)

Sikker Mail (Anbefalet)

Anvend disse indstillinger til at sende sikker mail. Du skal anvende et opdateret mailprogram for at kunne sende sikker mail.

Type: Vælg IMAP.

Brugernavn: Din Bricksite Mail emailadresse, fx mail@eksempel.dk

Adgangskode: Din Bricksite Mail adgangskode (kan du ikke huske den, så nulstil koden her)

Server (Ind- og Udgående): mail.hostedemail.com (ikke dit eget domæne)

Indgående Port (IMAP): Port 993 med hak i SSL/TLS

Udgående Port (SMTP): Port 465 med hak i SSL/TLS.

Usikker Mail (Ikke Anbefalet)

Anvend disse indstillinger til at sende usikker mail. Dette betyder, at alle kan læse dine emails.

Indgående Port (IMAP): Port 143 uden hak i SSL/TLS.
Udgående Port (SMTP): Port 587 med/uden hak i SSL/TLS.

Generel Opsætning (POP3)

POP3 er en forældet teknologi, hvor du selv skal sørge for at tage backup af dine emails. Af praktiske årsager understøtter vi derfor ikke POP3. Hvis du benytter et program, der udelukkende understøtter POP3, så skal du opgradere til et moderne (og sikrere) postprogram, der understøtter den moderne IMAP–standard.

Opdateret den: 08/03/2022