Backup og Migrering af Emails og Kontakter

Manuel Backup af Emails og Kontakter

Når du skifter mailløsning, er det vigtigt at du tager backup af dine mails, kontaktpersoner, visitkort m.m. på din nuværende mailkonto. Her har vi samlet vejledningerne til eksport / import af mailbokse i de mest anvendte mailklienter blandt vores brugere:

Apple Mail
Gmail
Microsoft Outlook
Mozilla Thunderbird

Automatisk Migrering af Emails

Vi har også fundet et tredjepartsværktøj, der kan anvendes til automatisk migrering af dine emails. Værktøjet understøtter mange mailløsninger, herunder Bricksite Mail, Exchange, Office365, Gmail, Yahoo, IMAP4 og POP3. Dermed kan du flytte dine emails fra alle andre mailløsninger over til Bricksite Mail.

Gå ind på dette tredjepartsværktøj: OVH Mail Migrator.

I boksen Source Account indtaster du dine mailoplysninger fra din gamle mailudbyder.

Server Type: Vælg mailtypen hos din gamle udbyder (for det meste IMAP)
Server URL: Mailserveren ved din gamle udbyder (forhør din gl. mailudbyder)
Login: Din emailadresse ved din gamle udbyder
Password: Koden til din emailadresse ved din gamle udbyder.

I boksen Destination Account indtaster du dine mailoplysninger fra Bricksite Mail.

Server Type: IMAP
Server URL: mail.hostedemail.com
Login Din emailadresse i Bricksite Mail
Password: Din kode til Bricksite Mail.

Under Options sætter du hak i feltet Emails

Indtast eventuelt en anden emailadresse under Information; så modtager du en notifikation, når overførslen er færdig.

Til sidst accepterer du privatlivspolitikken og starter migreringen med et tryk på Start Migration.

Afhængigt af mailboksens størrelse ved den afgående udbyder, kan det tage en times tid. Bemærk, at din nye mailboks ved Bricksite som udgangspunkt har 5 GB plads til rådighed. Såfremt der skal migreres flere emails end det, så skal du først opgradere den tilgængelige plads i Bricksite Mail ved at kontakte kundeservice.

OVH Mail Migrator

Opdateret den: 25/02/2022