Artikler om: Mail & Kalender

Emailsignatur

De fleste vælger at lave en emailsignatur for at give sine emails et mere professionelt præg. Vi anbefaler at bruge en professionel signatur, som fx har samme farveskema som din hjemmeside. Vi har fundet HubSpot (eksternt link), som er et simpelt og gratis værktøj til at lave en professionel emailsignatur.

TIP. Hvis du sender fra en lokal emailklient på din computer, så skal signaturen sættes op dér og ikke i vores webmail. Kontakt producenten af emailklienten, hvis du har spørgsmål til dette.

Emailsignatur

Log in på mail.hostedemail.com.

Tryk på Indstillinger ude i den venstre sidemenu.

Vælg nu Identiteter.

Tryk nu på den emailadresse, du vil have en signatur til.

Indtast dine personlige oplysninger i de øverste felter.

Vælg HTML i tekstfeltet.

Indtast den ønskede mailsignatur.

Hvis du indsætter en HTML-signatur, så skal du trykke på Source Code og dernæst indsætte HTML-koden.

Afslut med et tryk på Gem.

Standardsignatur

HTML-signatur

Signaturer til Aliasser

Du kan på knappen Opret også oprette signaturer til dine aliasadresser, hvis du gerne vil have forskellige signaturer til forskellige situationer, eller til forskellige personer.

Vælg standardsignatur ved at trykke på Sæt Standard.

Opdateret den: 02/11/2021