Mailopsætning - Outlook

Indhold

Outlook 365 (Windows, macOS, Linux)
Outlook App (Android, iOS)
Outlook.com

Outlook 365 (Windows, macOS, Linux)

Åbn Outlook og tryk på Filer > Info > Tilføj Konto.

Skriv din Bricksite Mail emailadresse og tryk på Forbind.

Vælg IMAP i oversigten i det næste vindue.

Hvis den ikke viser IMAP, så vælg Not Exchange? oppe i hjørnet, og vælg derefter IMAP i oversigten.

Tryk på 'Not Exchange' i hjørnet, hvis den viser dette vindue.

Indtast følgende indstillinger som angivet nedenfor, og tryk på Næste:

Skriv din Bricksite Mail adgangskode og tryk på Forbind.

Afslut med et klik på Færdig.

Virker det ikke?

Hvis du benytter Outlook Express, Windows Live Mail, eller forældede versioner af Outlook, så bruger du en forældet mailklient, som ikke længere er understøttet af Microsoft, og som ikke længere modtager sikkerhedsopdateringer. Du skal derfor ikke forvente, at de virker med en sikker emailløsning som Bricksite Mail. Opdater din emailklient.

Vi anbefaler følgende opsætning til sikker mail:

Indgående: Port 993 med SSL/TLS og altid uden SPA.
Udgående: Port 465 med SSL/TLS og altid uden SPA.

Alternativt kan du bruge den usikre opsætning:

Indgående: Port 143 uden SSL/TLS og altid uden SPA.
Udgående: Port 587 med/uden SSL/TLS og altid uden SPA.

Outlook App (Android, iOS)

Åbn Sidemenuen > Indstillinger (⚙️) > Tilføj Konto > Tilføj en Mailkonto.

Indtast din Bricksite Mail emailadresse og tryk på Fortsæt.

Vælg IMAP i oversigten.

Indtast din Bricksite Mail adgangskode, samt dit navn og en beskrivelse.

Marker Avancerede Indstillinger og indtast indstillingerne som angivet nedenfor:

IMAP (Ind- og Udgående): mail.hostedemail.com
IMAP- og SMTP Brugernavn: Din fulde emailadresse, fx mail@eksempel.dk
IMAP- og SMTP Password: Adgangskoden du oprettede til din emailadresse
Indgående Port (IMAP): Port 993 (sikker mail) / Port 143 (usikker mail)
Udgående Port (SMTP): Port 465 (sikker mail) / Port 587 (usikker mail).

Afslut og gem med et tryk på fluebenet øverst til højre.

Outlook.com

Microsoft har desværre fjernet muligheden for at synkronisere eksterne emails i 2018. Du skal derfor anvende en anden løsning, fx Outlook eller Windows Mail.

Opdateret den: 08/03/2022