Artikler om: Bricksite Konto
Denne artikel er også tilgængelig på:

Skift eller Nulstil Adgangskoden til Bricksite Mail

Indhold

Nulstil adgangskoden i Mit Bricksite (Ny Selvbetjening)
Nulstil adgangskoden i Mit Bricksite (Gammel Selvbetjening)

Nulstil Adgangskoden i Mit Bricksite

Log ind på Mit Bricksite og vælg fanen Mail.

Klik på de tre prikker (•••) og vælg Rediger.

Udfyld den nye adgangskode to gange og tryk på Gem.

Koden skal bestå af 10–54 tegn, heraf mindst 1 lille bogstav, 1 stort bogstav, 1 tal og 1 symbol. Koden må ikke indeholde tegnene æ ø å ö ä ü ß.
Mail > ••• > Rediger

Nulstil Adgangskoden i Mit Bricksite (Gammel Selvbetjening)

Hvis du ikke kender din nuværende adgangskode, så skal du nulstille koden gennem Mit Bricksite.

Log ind på Mit Bricksite og vælg fanen Mail.

Klik på Indstillinger.

I oversigten trykker du på Rediger ud for den emailadresse, du vil have ændret koden til.

Skift koden.

Koden skal bestå af 10–54 tegn, heraf mindst 1 lille bogstav, 1 stort bogstav, 1 tal og 1 symbol. Koden må i den gamle selvbetjening ikke indeholde tegnene æ ø å ö ä ü ß & %.

Tryk på Gem, når du er færdig.