Artikler om: Mail & Kalender

Mailopsætning - Gmail

Indhold

Gmail App (Android, iOS)
Gmail.com

Gmail App (Android, iOS)

Tryk på Tilføj en mailadresse.

Vælg Anden i oversigten.

Skriv din Bricksite Mail emailadresse og tryk på Næste.

Vælg Personlig (IMAP) i oversigten.

Skriv din Bricksite Mail adgangskode og tryk Næste.

Indtast oplysningerne i Server som angivet og tryk på Næste.

Server: mail.hostedemail.com.

Indtast oplysningerne i SMTP-server som angivet herunder og tryk på Næste.

SMTP-server: mail.hostedemail.com.
Kræv login: Slide denne knap til højre, hvis den ikke er det i forvejen.

Vælg, hvor ofte, du vil hente nye emails under Synkroniseringshyppighed og tryk på Næste.

Skriv dit navn og en beskrivelse, og afslut med Næste.

Gmail.com

Gmail.com understøtter desværre kun POP3, som er en dybt forældet teknologi, og kan derfor ikke synkronisere med Bricksite Mail, som benytter den moderne IMAP-standard. Du skal i stedet anvende Gmail App på din telefon eller installere en mailklient på din computer, fx Windows Mail, Apple Mail, eller Outlook. Alternativt kan du vælge at videresende emails til din Gmail.

Opdateret den: 08/03/2022