Link til PDF

PDF-Filer og hjemmesider går ofte hånd i hånd. Har du et produkt-ark, et referat fra en generalforsamling el.lign du vil dele på din hjemmeside? Det er super nemt med Bricksite.

Selvom Bricksite pt. ikke har et indbygget filbibliotek med mapper osv, kan du sagtens uploade en PDF fil til en knap eller anden form for link.

Upload PDF-Fil til en knap

For at uploade en PDF-fil til en knap i Bricksite, skal du først indsætte et knap-element.

Herefter vælger du "Link til Fil" under "Link type"

Du vil nu have uploaded en PDF-Fil til din knap. Filen vil altid åbne i en ny fane når en besøgende klikker på knappen.

Se video herunder

Metoden er den samme på tekst-link - her er det bare vigtigt at du husker at klikke "Opdater" efter upload af din PDF-FIl.

Se video herunder

Opdateret den: 19/02/2024