Med Google Analytics kan du følge med i statistikker på din hjemmeside, såsom:

Hvor mange besøgende, du får
Hvor dine besøgende kommer fra
Hvilke sider, der får trafik

.. Og meget, meget mere.

For at komme i gang med Google Analytics, skal du først oprette en Analytics konto - det er helt gratis!

Når din Google Analytics konto er oprettet, skal du finde dit sporings-ID

Find dit Sporings ID

Start med at klikke på "Admin" i nederste venstre hjørne af Google Analytics

Vælg herefter "Data Streams" og klik på din Stream

Du kan nu kopiere dit "Measurement ID"

Find dit Sporings ID øverst til højre

indsæt Google Analytics på din hjemmeside

Når du har dit Sporings ID kan dette indsættes på din hjemmeside.

Start med at åbne "Hjemmeside Indstillinger"

Åbn "Hjemmeside Indstillinger"

Indsæt herefter dit Analytics ID under "SEO / Analytics"

Klik herefter på "Gem" og udgiv din hjemmeside påny.

Du vil inden længe kunne se din trafik i Google Analytics 🎉