Indsæt billede

For at indsætte et billede på din hjemmeside, skal du tilføje et nyt Billede-element

Klik på "+" for at indsætte et nyt element

Vælg "Billede" elementet

Klik herefter på "Upload Media" knappen for at uploade dit eget billede

Juster billedets størrelse

Du kan nu styre billedets bredde og højde via indstillingerne:

Juster billedets højde og bredde

Beskæring

For at styre beskæringen af dit billede, kan du vælge en mulighed under "Crop Settings"

Beskrivelse af de forskellige indstillinger:

Fill
Billedet strækkes til at passe i elementet

Cover
Billedet beskæres automatisk så det passer i elementet

Contain
Billedet vises altid i sin korrekte størrelse, men passer ikke nødvendigvis i elementet. Juster højde og bredde for at få det til at passe.