Billeder

Indsæt billede

Understøttede filtyper på billeder: JPG, JPEG, GIF, SVG, PNG

For at indsætte et billede på din hjemmeside, skal du tilføje et nyt Billede-element

Klik på "+" for at indsætte et nyt element

Vælg "Billede" elementet

Klik herefter på "Upload Fil" knappen for at uploade dit eget billede:

Juster billedets størrelse

Du kan nu styre billedets bredde og højde via indstillingerne:

Beskæring

For at styre beskæringen af dit billede, kan du vælge en mulighed under "Bæskering"

Beskrivelse af de forskellige indstillinger:

Stræk
Billedet strækkes til at passe i elementet

Tildæk
Billedet beskæres automatisk så det passer i elementet

Tilpas
Billedet vises altid i sin korrekte størrelse, men passer ikke nødvendigvis i elementet. Juster højde og bredde for at få det til at passe.

Opdateret den: 31/03/2023