Knapper

Indsæt en knap

For at indsætte en knap i en sektion, skal du føre musen over et eksisterende element i sektionen.
Herefter kan du klikke på "+" for at filføje et element.

Links på knapper

Når du klikker på "Rediger knap" har du mulighed for at vælge mellem en række forskellige linktyper.

Læs mere om de forskellige linktyper her

Skift knappens udseende

Under fanen "Udseende" kan du ændre knappen imellem følgende tre muligheder for udseende:

Skift knappens udseende

Primær og Sekundær

Denne knap-stil følger med dit tema og kan ændres i tema-indstillingerne for knapper.

Custom

Du kan bruge denne indstilling hvis du gerne vil lave en knap, der skiller sig ud fra de almindelige knap-stile, du bruger på hjemmesiden.

Opdateret den: 31/03/2023