Links i Bricksite

Når du vælger at lave et link på f.eks., en knap eller et stykke tekst i Bricksite, har du disse forskellige muligheder:

Intern side

Denne mulighed benyttes når du vil linke imellem dine forskellige sider på din hjemmeside.

Ekstern URL

Benyt denne mulighed når du vil linke til en URL, der ikke er på din hjemmeside. F.eks. en Facebook-side, et eksternt booking system eller lignende.

Har du en fil liggende, som du gerne vil kunne linke til? Så benyt denne mulighed. Muligheden kan også bruges som en form for "Lightbox", hvor man kan åbne en billede-fil i stort format.

Understøttede filtyper: PDF, JPG, PNG, GF

Email

Giv dine besøgende nem mulighed for at sende dig mails med et email-link. Indtast din email adresse, så vil den besøgendes email program åbnes op automatisk med din adresse i "Til"-feltet når de klikker på linket.

Tip: For at benytte flere email adresser på samme knap kan du adskille dem med et semikolon (;)

Telefon

Især vigtigt for besøgende på mobilen er det, at gøre det nemt at ringe dig op. Derfor kan du lave en knap eller et link, som linker til dit telefon-nummer. Når den besøgende klikker på linket, vil deres telefon-app blive åbnet med dit nr. allerede indtastet.

Opdateret den: 31/03/2023