Ændre din sides titel og beskrivelse på Google.

Når du udgiver din side, skal du udfylde dine SEO indstillinger, heriblandt titel og beskrivelse, som er det folk ser når de finder din side på Google. Derudover, er indstillingerne også med til at sørger for din side kommer frem, når man søger bestemte ord.

Opret SEO på hver side.

Først gå ind på den side hvor du ønsker udfylde dine SEO Indstillinger.

TIP. Husk at udfylde unikke beskrivelser på hver enkelt underside, som beskriver indholdet på selve undersiden.

Klik på sideikonet for at ændre og åben side indstilling.
I menuen her kan du ændre Side Titel, Titel i menu og Beskrivelse.

Side Titel, det er den titel man ser på Google, som er det første folk ser, Vi anbefaler en title på 60 tegn (med mellemrum.)

Titel i menu, er den titel kun du ser i din menu. Påvirker ikke SEO.

Beskrivelse, er den vigtigste metadata, her skal du bruge dine nøgle ord i en god sammenhængende tekst. Anbefaler 145 tegn.

Opdateret den: 01/08/2022