Rediger sideindstillinger

Du kan rette rigtig mange side indstillinger.

Eksempelvis kan du rette side-navn, meta- beskrivelse, billede til deling, om siden skal fremgå i menuen, og meget andet.

Sådan finder du sideindstillinger

Åben redigering af din hjemmeside

Åbn "Sider og menu" i venstre sidebar

Tryk på tandhjulet ud for den side du ønsker at redigere indstillinger på.

Menuen "Generelt" er de almindelige side-indstillinger til titlen og din SEO

Under "Adgang og synlighed" kan du vælge at skjule side i din menu, tage den helt offline så ingen kan se den, eller lave "no-follow" så søgemaskiner ikke kan finde den.

Under "Avanceret" kan du duplikere eller slette din side helt.

OBS: Der er ingen vej tilbage hvis du sletter den, vi anbefaler at du nøjes med at tage den "offline" hvis du er i tvivl.

Bemærk: vi anbefaler at du bruger "dupliker side" funktionen, når du gerne vil lave en ny side hurtigt ud fra dit tidligere design.

Opdateret den: 17/01/2023