Webshop - Indkøbskurv (Classic)

Vis Indkøbskurv på Hjemmesiden

Med modulet "Webshop", kan du vælge om du vil have vist indkøbskurven øverst på siden. Dette vælger du under "Design" og "Quick-links".

Det er også under "Quick-links" at du vælger om du vil vise Dankort-logo eller PayPal-logo.

Indkøbskurven skal aktiveres først. Dette gøres under "Indstillinger" i kataloget. Du skal alle menufelterne igennem før du kan aktivere, så der skal tages stilling til forskellige ting og skrives købsbetingelser.