Classic er et udgået produkt og er lukket for kundetilgang. Eksisterende kunders hjemmesider i det gamle Classic fortsætter pt. uden ændringer. Vi opdaterer dig direkte pr. email, via sociale medier og på www.bricksite.dk, inden vi lukker helt ned for Classic, så du kan nå at tage en kopi af dit indhold, inden det bliver slettet. Vi anbefaler alle kunder hurtigst muligt at opgradere til Bricksite 3.

Slet Standardside

Du kan under "Sideindstillinger" slette en side. Alt indhold på siden vil blive slettet og kan ikke gendannes!




Slet Underside til en Velkomstside

Man kan godt oprette undersider til en velkomstside, men man vil kun kunne komme til undersiderne ved at linke til dem.

Vi foreslår derfor at bruge standardsider, hvis du vil have undersider. Har du fået oprettet undersider til en velkomstside og vil slette disse foreslå vi at du:

Du klikker på "Administration" i menuen til højre
Du klikker på "Site og domæner"
Du klikker på "site-tree"
Du klikker på den side du gerne vil have slettet
Du står nu på den side og kan lukke vinduet
Slet siden ved at klikke på ikonet for "side indstillinger"


Hjalp denne artikel dig?
Annuller
Tak!