Classic er et udgået produkt og er lukket for kundetilgang. Eksisterende kunders hjemmesider i det gamle Classic fortsætter pt. uden ændringer. Vi opdaterer dig direkte pr. email, via sociale medier og på www.bricksite.dk, inden vi lukker helt ned for Classic, så du kan nå at tage en kopi af dit indhold, inden det bliver slettet. Vi anbefaler alle kunder hurtigst muligt at opgradere til Bricksite 3.

Du kan ikke flytte elementer væk fra en Velkomstside.

Du kan flytte alle indsatte elementer mellem to standardsider ved at klikke på blyanten og derefter
Indstillinger > Flyt til en anden side.