Webshop - Kataloget, Varer, og Varianter (Classic)

I kataloget kan du oprette varer. Inddele dem i kategorier og vise dem på hjemmesiden. Du kan også sælge dine varer på hjemmesiden via kataloget.

Opret Ny Vare

Når du er inde i kataloget, skal du klikke på "Tilføj vare". Du skal så gennemgå de forskellige punkter som "navn","pris" og placere varen i en eventuel kategori. Herefter klikke på "opret".

Varianter af Samme Vare

Du kan godt oprette varevarianter. Sælger du eksempelvis bukser, kan du oprette varianter som "medium" og "Large".

Du kan også give de forskellige varianter forskellige priser og tilpasse deres vægt, så også pris på forsendelsen bliver påvirket.

Du skal bruge modulet Indkøbskurv for at kunne oprette og præsentere varianter.

Inddel i kategorier

Kataloget kan inddeles i kategorier, så der er mere overblik over dine varer. Med en kategori, kan du opdele og holde styr på dine varer. Hvis du har en hjemmeside med tøj, kan du eksempelvis oprette "Kjoler" og "Bukser" og placere dine varer i den kategori de hører til.

Tilføj kategorier:

Tilføj vare til en kategori:

Indsæt Kataloget

Du skal placere dig på den side, hvor du vil vise kataloget. Derefter klikker du på "Indsæt indhold" i værktøjslinjen øverst på siden og vælger "Katalog".

Der kan vælges om du vil indsætte hele kataloget, en enkelt kategori eller en enkelt vare. Derudover kan du vælge hvor meget info om varen der skal præsenteres osv.