Classic er et udgået produkt og er lukket for kundetilgang. Eksisterende kunders hjemmesider i det gamle Classic fortsætter pt. uden ændringer. Vi opdaterer dig direkte pr. email, via sociale medier og på www.bricksite.dk, inden vi lukker helt ned for Classic, så du kan nå at tage en kopi af dit indhold, inden det bliver slettet. Vi anbefaler alle kunder hurtigst muligt at opgradere til Bricksite 3.

Tryk på Administration > Slet hjemmesiden.



Hvis du får en fejl om, at du har Aktive Abonnementer, så skal du først opsige dit Classic Pro-abonnement. Opsig Classic Pro her.

Du kan slette hjemmesiden 24 timer efter, abonnementet udløber.
Vælg en årsag til, at du sletter din hjemmeside og accepter betingelserne.

Indtast dit brugernavn og din adgangskode og tryk på Slet Hjemmesiden nederst i vinduet.
Hjalp denne artikel dig?
Annuller
Tak!