Ønsker du at indsætte produktvideoer, guides eller lignende på din hjemmeside, kan du benytte Video-elementet.

Indsæt et video-element på din hjemmeside

Klik på "+" for at tilføje et nyt element

Vælg Video-elementet

Indsæt linket til din video
Du skal benytte enten Youtube eller Vimeo links til din video

Forklaring af Video Indstillinger

Controls
Aktiver eller deaktiver afspillerens knapper på din video

Autoplay
Automatisk afspilning af din video.
Ved aktivering af Autoplay vil din video være lydløs på de fleste moderne browsere.

Loop
Gentag video når den slutter

Muted
Deaktiver videoens lyd

Start at
Antal sekunder inde i videoen, hvor afspilningen skal begynde

Custom Thumbnail

Hvis du gerne vil give din hjemmeside et mere clean og professionelt udseende, kan du uploade dine egne thumbnails til video-elementer.

Når du uploader dit eget thumbnail, vil video-afspilleren ikke blive indlæst før dine besøgende klikker på "Afspil". Dette gør at din hjemmeside indlæser hurtigere, da den ikke skal indlæse en video-afspiller før der bliver klikket på videoen.

Skjul "Play" knap

Hvis du f.eks. har lavet et thumbnail med en "Play" knap i billedet, kan du vælge at skjule den almindelige play-knap her.