Classic er et udgået produkt og er lukket for kundetilgang. Eksisterende kunders hjemmesider i det gamle Classic fortsætter pt. uden ændringer. Vi opdaterer dig direkte pr. email, via sociale medier og på www.bricksite.dk, inden vi lukker helt ned for Classic, så du kan nå at tage en kopi af dit indhold, inden det bliver slettet. Vi anbefaler alle kunder hurtigst muligt at opgradere til Bricksite 3.

Hvis du vil bruge domænet med CLASSIC PRO, så skal du opsætte følgende DNS ved den udbyder, hvor domænet ligger. Er du i tvivl om, hvordan dette sættes op ovre ved dem, så skal du kontakte den pågældende udbyder: Bricksite kan ikke hjælpe dig med andre udbyderes systemer, men vi kan naturligvis hjælpe dig, hvis du flytter domænet til os.

Type: A
Hostname: feltet er tomt (skriv et @, hvis systemet brokker sig)
Prioritet: 0
Værdi / Destination: 178.33.221.84
TTL: 3600

Type: A
Hostname: www
Prioritet: 0
Værdi / Destination: 178.33.221.84
TTL: 3600

Type: A
Hostname: m
Prioritet: 0
Værdi / Destination: 178.33.221.84
TTL: 3600

Type: AAAA
Slet. AAAA-recorden skal slettes helt, hvis du har en i din oversigt.

Når du har gjort det ovenstående så skal du skrive til Bricksite Support, som skal foretage de resterende ændringer for dig.

Det tager nu op til 48 timer, inden din hjemmeside er oppe at køre og får et SSL-certifikat.