Artikler om: Bricksite Classic

Slideshow (Classic)

Opret Slideshow

Man opretter og redigerer slideshow i modulet "Slideshow". Modulet finder du i menuen til højre.

Klik på "opret slideshow"

Vælg den ønskede bredde ( standardside, kolonne eller velkomstsidefelter )

Vælg den ønskede højde

Vælg den ønskede slideshow-type ( Flash, Nivo eller Cycle )

Klik på "opret".

Du skal nu tilføje mindst 2 billeder fra fil-biblioteket. Du bør kun angive udsnit af billede og skrive eventuel titel og undertitel. Typografi og effekt bør styres generelt i det oprettede slideshows generelle indstillinger.

GODT RÅD: Det er muligt at give hvert slide i et slideshow sine egne typografier og effekter, men det giver et bedre udtryk, hvis man styrer det generelt og alle slides i de forskellige slideshows har ensartet typografi m.m.

Indsæt Slideshow på Velkomstside

Modulet kan indsættes i alle størrelser felter på velkomstsiden. Det kræver at der er oprettet et slideshow der passer i størrelse til det pågældende felt.

For at indsætte et slideshow i forsidefelt, klikker du på ikonet "rediger afsnit" i det pågældende felt. Du vælger så "Slideshow" i dropdown og kan så i modulet vælge den ønskede slider ved at markere og klikke på "indsæt".

Indsæt Slideshow på Standardside

På standardsider kan du indsætte slider i både de smalle kolonner og i selve indholdsfeltet. Du klikker på "Vis alle" det sted du gerne vil indsætte ( er placeret øverst på siden ) og klikker derefter på "Slideshow".

Der skal være oprettet et slideshow i modulet i den ønskede bredde og disse kan så indsættes en eller flere steder på hjemmesiden.

Fjern Slideshow

For at fjerne et slideshow-element, skal du først åbne slideshowet, ved at klikke på redigeringsikonet.

Dernæst skal du gå til oversigten "Mine slideshow".

Her kan kan du vælge "Fjern fra side", som fjerner det pågældende slideshow fra siden.

Opdateret den: 31/08/2022