SĂĄdan kan du generere din tekst med "AI Text"

Introduktion til AI Text

Vi har implementeret OpenAI's GPT sprogmodeller direkte ind i Bricksite Builder.
Du har derfor mulighed for, at fĂĄ skrevet dine hjemmesidetekster, ud fra nogle ganske fĂĄ klik og et par stikord.

Det giver grobund fĂĄ hjemmesider, som aldrig skal mangle tekst og som man hurtigt kan udvikle pĂĄ.
Derudover giver mere og bedre tekst bedre muligheder for at komme frem i Google's søgeresultater (SEO).

Værktøjet er åbent for alle brugere, i det nye Bricksite.
Du kan læse mere om værktøjet her.

SĂĄdan bruger du den

For at benytte det nye værktøj, skal du gøre følgende:

Login og ĂĄbn Bricksite Builder

Tryk på en overskrift eller en brødtekst

Tryk på den nye knap, længst til højre med mærkatet "🤖 AI Text"

I vinduet der åbnes, skal du vælge den ønskede tekstlængde, sprog og give det nogle stik ord.
Du kan eksempelvis skrive:
"Skriv en tekst til min forside, om hunde der leger i skoven" eller lignende.

Det her kan du ogsĂĄ

Du kan eksempelvis bruge den nye funktion sĂĄdan her:

Omskriv teksten
Uddyb teksten
Skriv i en tone/stilart
Skriv med accent eller geografisk præg
Oversæt indhold
Fortæl værktøjet at det er ekspert indenfor et emne, og lad det skrive "ekspert-indhold".
Skriv indhold til en specifik afgrænset målgruppe. Eks. "Danske kvinder i 30’erne, som ejer en iPhone og hører hård rock"

Da værktøjet er bygget på baggrund af sprogmodeller, skal du vitterligt bare skrive i almindelige sprog, hvad den skal gøre.

Eksempler:

Omskriv teksten, sĂĄ den bliver mere modern, sjov, og uformel.
--> Indsæt din tekst / stikord.

Uddyb teksten sĂĄ den bliver mere detaljeret
--> Indsæt din tekst / stikord.

Skriv teksten i en postiv tone og moderne stilart
--> Indsæt din tekst / stikord.

Skriv som en sønderjyde der efterligner en københavners accent
--> Indsæt din tekst / stikord.

Oversæt den følgende tekst til dansk, tysk og engelsk....
--> Indsæt din tekst / stikord.

Du er nu ekspert indenfor VVS-arbejde. Skriv de 5 vigtigste rĂĄd indenfor dette fag.
--> Indsæt din tekst / stikord.

Skriv en tekst der tiltaler en kvinde i 30'erne, som elsker fastfood og hurtige biler.
--> Indsæt din tekst / stikord.

Du kan se nogle eksempler i vores korte video her:

Du kan også se en masse andre eksempler, i denne lidt længere video, hvor vi bygger en forside med tekster fra den nye A.i. Text funktion:

Opdateret den: 09/03/2023