Opgradér Classic til det nye Bricksite (BS3)

Hvad er det nye Bricksite?

I 2022 lancerede vi "Det nye Bricksite" - eller, Bricksite 3 som nogle vil kalde det. Det nye system er bygget efter alle de moderne standarder indenfor web-verdenen, og sikrer en langt mere strømlinet og brugervenlig oplevelse end nogensinde før.

Du kan læse hele nyheden om det nye Bricksite i denne artikel

Hvad er fordelene ved at skifte?

Ved at skifte fra Classic til det nye Bricksite, kan du få glæde af blandt andet disse fordele:

Intuitiv "træk-og-slip" redigering af din hjemmeside med frie layoutmuligheder
Langt bedre responsivitet på din hjemmeside (hjemmesiden vil tilpasse sig automatisk til den skærm, den vises på. Slut med "m.dinhjemeside.dk")
Meget bedre spambeskyttelse i formularer
Vær med til at få nye opdateringer - Alle fremtidige opdateringer i Bricksite vil foregå i det nye.

Opgradér fra Bricksite Classic til det nye Bricksite

Det er desværre ikke muligt, at opgradere din hjemmeside til det nye Bricksite automatisk.
Det er derudover ikke muligt, at genbruge sin nuværende email (bruger) til at oprette en ny bruger på den nye platform.

Vi anbefaler derfor at du:
Opretter en ny bruger i det nye Bricksite. Benyt en anden email end den som din Classic side er tilknyttet
Når du har valgt en skabelon du kan lide, så hold din nye hjemmeside åben i én fane, og din Classic hjemmeside i en anden fane.
Med begge faner åbne, kan du bruge kopier-og-indsæt på dine tekstafsnit. Billeder og andre elementer, skal desværre findes og uploades til det nye Bricksite forfra.

Vi gennemgår hele processen og alle spørgsmålene i vores webinar. Se det her:

Opdateret den: 11/12/2023