Mobil Version – Skjul indhold mellem PC og Mobil udgaven

Mobil Version – Skjul indhold mellem PC og Mobil udgaven.

I Bricksite Builder bliver der automatisk lavet en mobil udgave af din hjemmeside, tilpasset til et højt format. Det sker alt sammen automatisk, så du ikke behøver at lave to versioner af samme hjemmeside.

Det sker dog af og til at visse sektioner ikke er som man ønsker. Oftest sker dette hvis man har et vandret billede, eller en vision om hvordan mobiludgaven skal se ud. Derfor kan man skjule sektioner mellem mobil of PC-udgaven, og på den måde tilpasse begge versioner.

Skjul indhold mellem PC / Mobil versionen af din hjemmeside.

Tryk ”Rediger Sektion”
Under Avanceret skal du tilgå ”Responsivitet”
Tryk herefter ”Skjul på Computer” eller ”Skjul på Tablet & Mobil”

Rediger billedet – Billede tekst kan ikke ses på mobil.

Oftest er problemet at et vandret billede bliver beskæreret på mobiludgaven af din hjemmeside. Det skyldes at mobiler bruger et højformat, derfor forstørrer Bricksite Builder billedet så det er i et højt format. Har man tekst i billedet, eller andet vigtigt information, vil det gå tabt.

Derfor anbefaler vi at tilpasse dit billedet i disse formater:

1x1 Kvadrat
4:3 Portrait
1080x1080 pixel
1080x1920 pixel

Herefter kan du oprette ønskede tekst på billedet igen via dit ønskede billede redigerings værktøj.

Forhåndsvis Mobil udgaven.

Når du redigerer kan du se mobil versionen via ”forhåndsvisningen” således:

Opdateret den: 03/04/2024