Mailalias

Hvad er et Alias?

Et alias er en emailadresse, som kun videresender til en anden emailadresse. Aliasser deler den samme indbakke og tilgængelige plads med hovedadressen.

Du får et ubegrænset antal aliasser med uden beregning.

EKSEMPEL. Du ønsker, at emails sendt til info@eksempel.dk videresendes til mail@eksempel.dk, så du slipper for at tjekke emails to steder. Opret blot et alias der hedder info@, og den er klaret! Der er et uendeligt antal kombinationer. Du kunne vælge at oprette flere aliasser, så fx invoice@, billing@, faktura@, samt bogholderi@ alle havner ved hovedadressen: regnskab@eksempel.dk.

Opret et Permanent Alias

Klik på fanen Email.

Tryk nu på Indstillinger ud for det korrekte domæne.

Scroll ned på siden og vælg Opret Alias.

Tast navnet på aliasset, og hvilken email aliasset skal videresende til.

Gem dine ændringer. Aliasset virker med det samme.

TIP. Du kan logge ind på webmail med dit alias med samme adgangskode som hovedemailen.

Disposable / Midlertidig Emailadresse

Vi understøtter såkaldt "disposable" emailadresser. Du gør dette ved at skrive din almindelige emailadresse, efterfulgt af et plus ( + ), og så et selvvalgt navn. Bemærk dog, at ikke alle afsendere understøtter disse.

EKSEMPEL. Du kunne skrive mail+nyhedsbrev-bricksite@eksempel.dk, hvis du ønsker nyhedsbreve sorteret på den måde. Disse emails videresendes automatisk til hovedadressen: mail@eksempel.dk.

Opdateret den: 03/08/2021