Kan jeg skifte til det nye Bricksite?

Alle hjemmesider oprettet efter Februar 2022 er allerede i det nye Bricksite. Læs mere om fordelene ved det nye her

Det er desværre ikke muligt at skifte til det nye Bricksite på en eksisterende hjemmeside. For at komme i gang med det nye, skal du dog blot oprette en ny hjemmeside ved at klikke "+ Opret hjemmeside"

Så vil du helt automatisk komme i gang med en ny hjemmeside i det nye Bricksite.

Husk - at bygge en side i det nye Bricksite påvirker ikke dine eksisterende hjemmesider. Du kan frit bruge tid på at bygge hjemmesiden, og blot kontakte support når du er klar til at skifte domæne og abonnement derover. Vi sidder klar til at hjælpe :-)

For brugere i det gamle Bricksite

Hvis Mit Bricksite ser ud som for neden hos dig, skal du oprette en ny konto med en anden email adresse på bricksite.dk - så kan vi efterfølgende hjælpe med at lukke din gamle konto, og flytte domæner m.v. over på den nye.

Opdateret den: 10/04/2024