Fortryd / gentag en handling

Så længe du ikke logger ud eller skifter side (redigerer to sider samtidigt), så gemmer vi dine handlinger lokalt på din hjemmeside.
Dermed kan du fortryde og gentage handlinger, hvis du eksempelvis kommer til at slette et element ved en fejl, eller vil flytte et element tilbage efter at have trukket det.

Sådan gør du:

Når du vil fortryde en handling trykker du på pilen til venstre



Når du vil gentage en handling trykker du på pilen til højre

Hjalp denne artikel dig?
Annuller
Tak!