Vigtigt

.dk–domæner. Sørg for at have et fungerende MitID til Privat, Forening eller Medarbejder. Domænet bør registreres til det korrekte MitID fra starten, da det er forbundet med omkostninger og besvær at omregistrere et domæne.

Internationale domæner. Sørg for, at dit domæne er låst op og at du ikke er i binding (normalt 60 dage efter køb). Bricksite binder domænet i 60 dage.

Du har mulighed for at forudbetale dit domæne op til 10 år ud i fremtiden. Kontakt Kundeservice, hvis du ønsker dette. Du slipper dermed for prisstigninger i den periode.

Særligt til dig med et Forhandlerhåndteret .dk-domæne: Bricksite tilbyder pt. ikke Forhandlerhåndtering, da DK Hostmaster desværre stadig døjer med massive tekniske udfordringer med denne service, og har gjort det siden 2021. Derfor skal du sørge for at skifte dit domæne til Registranthåndtering, før du fortsætter. Kontakt din nuværende domæneforhandler eller DK Hostmaster, hvis du behøver assistance med at foretage ændringen. Vi arbejder på at understøtte Forhandlerhåndtering som standard. Læs mere om fordelene ved Forhandlerhåndtering her.

Vælg fanen Domæner.

Tryk på knappen Flyt Domæne

Domæner > Flyt Domæne

Skriv domænet uden foranstillet https://www..

Afhængigt af, hvilket domæne der er tale om, så kan der dukke et ekstra felt frem. Indtast heri AUTH/EPP (autoriseringskoden), som du har fået fra din nuværende domæneforhandler (se her, hvordan du får fat i den).

Klik på Tilføj til Kurv.

Acceptér betingelserne, og tjek at alt er korrekt, før du trykker Gå til betaling.

Inden for kort tid kan domænets ejer modtage en email, som beder dig bekræfte flytningen eller din identitet (emailen kan være på engelsk ved internationale domæner). Du skal reagere på denne email; ellers annulleres flytningen automatisk.

Flytningen sættes i gang, når du har reageret på emailen.

Husk at Forbinde Domænet Til Hjemmesiden (kræver Premium).

En flytning af .dk–domæner sker normalt inden for 1 time (op til 24 timer). Internationale domæner tager normalt 5–7 dage. Det kan tage længere tid, fordi det kræver, at du reagerer rettidigt på vigtige emails, eller hvis din emailadresse er ugyldig. Hav venligst tålmodighed.
Bricksite kan ikke opsige dine abonnementer for dig. Hvis du betaler for hosting, hotel, email, DNS ved den afgående udbyder, så husk at opsige det. Hvis du ønsker at fortsætte med din eksisterende emailadresse fra fx GSuite eller Microsoft Exchange, så kontakt kundeservice med det samme for at undgå nedetid og mistede emails. Alternativt kan du købe Bricksite Mail.

Kun for .dk–domæner: Vejledning til DK Hostmaster.

Denne vejledning fortsætter, hvor den anden slap. Den gælder kun for .dk–domæner, og forklarer dig hvordan du godkender med MitID inde ved DK Hostmaster.

Domænets administrator modtager umiddelbart efter gennemført bestilling en eller flere emails fra DK Hostmaster, som beder administratoren logge ind for at godkende med MitID inden for en frist på 14 dage.

Efter login godkendes flytningen ved at trykke på Anmodning om skift af navneserver i den blå boks.

Tryk på Godkend på den næste skærm.