Tilknyt Eksternt Domæne til Hjemmesiden (Gammel Selvbetjening)

Start med at sætte disse indstillinger op ved din eksterne domænehost.

Det tager 2–3 timer (op til 24 timer) for disse indstillinger at træde i kraft ved din nuværende udbyder. Du behøver dog ikke at vente på dette — bare fortsæt med de næste trin i denne vejledning.
Når du har gjort det ovenstående, så gå ind på Domæner > Sider og Domæner i menulinjen.

Vælg en udgiven hjemmeside i den øverste dropdown-menu. Ser du ikke din hjemmeside, så skal den først udgives.

Siden opdaterer sig selv. Når den er opdateret klikker du på de tre prikker ( ••• ) ud for hjemmesiden helt ude til højre.

Ud for de tre prikker ( ••• ) i højre side vælger du Peg Selv (Avanceret).

Indtast domænet i feltet uden https://www., og klik på Tilføj.

Du får muligvis en fejlbesked, hvori der står at domænet ikke peger korrekt. Denne kan du blot ignorere, hvis du netop har opdateret DNS ved din udbyder.

Hjemmesiden er online med SSL-certifikat inden for 15 minutter.

Husk at fortælle Google, at din hjemmeside eksisterer ved at registrere dig i Google Search Console, så man kan finde din hjemmeside på Google.

Opdateret den: 08/06/2022