DNS Administration

DNS er inkluderet gratis, når du hoster dit domæne ved Bricksite. Vi kræver ikke ekstrabetaling for DNS-service.

Ligger din email ved en anden udbyder end Bricksite, fx GSuite eller Microsoft 365? Dette kan du nemt indstille med et enkelt klik med vores indbyggede DNS–skabeloner. Det er endda gratis — du behøver ikke abonnement for at få adgang til DNS Administrationen ved Bricksite!

DNS–skabeloner

Vælg fanen Domæner.

Ud for det ønskede domæne, tryk på de tre prikker (•••).

Vælg en af vores prædefinerede DNS–skabeloner, som automatisk indsætter de korrekte DNS–records for dig.

ADVARSEL. Dine eksisterende records bliver overskrevet af skabelonen!

DNS Administration (Ekspertbrugere)

Ordforklaring

Navn — Hostname (subdomæne).
Type — se Typeforklaring længere nede.
Prioritet — normalt blot nul (0) for alle andre end typerne MX og SRV.
Indhold — Content (domæne eller tekst). Hvis du skal henvise til roden, så skal URL'en afsluttes med et punktum (.). Alternativt er det tilladt at benytte @.
TTL — opdateringsfrekvens. Bør sættes til 3600 sekunder eller lavere.

Typeforklaring

A — en IP-adresse.
CNAME — en URL, efterfulgt af et punktum.
MX — mailserver, efterfulgt af et punktum. Husk at udfylde prioritet i det tilhørende felt.
TXT — bruges til eksempelvis SPF, DKIM, og identitetsverificering. Tekst skal omsluttes med dobbelte anførselstegn (Unicode U+0022), og ikke smart quotes: "abcde".
SRV — servicekonfiguration i rækkefølgen weight port target host.. Adskil med mellemrum () og afslutt med punktum (.).

Hvis du har brug for andre records, fx AAAA eller DNSSEC, så kontakt supporten.

Opdateret den: 08/07/2022