Hvordan får jeg en AUTH/EPP-kode

En AUTH / EPP kode gør det nemt for dig at holde styr på sikkerheden på dit domæne. Næsten alle domæner har i dag en form for AUTH kode, der gør det umuligt for andre at foretager handlinger med dit domæne, såsom at flytte det til en anden udbyder.

AUTH koden skal i de fleste tilfælde findes hos den udbyder, du har domænet hos. Dog kan man med .dk domæner gøre det lidt lettere - direkte hos Punktum DK

.dk Domæner

Log ind på Punktum DK Selvbetjening
Find dit domæne i listen:

TIP: Hvis du har flere Bruger-ID'er hos Punktum DK, kan du skifte mellem dem øverst til højre, når du er logget ind.

Klik på det domæne, du ønsker at finde AUTH koden til, og vælg den kode, du ønsker at finde:

Klik på "Skift forhandler" under menuen "Administrer autorisationskoder"

Klik på "GENERER KODE"

Kopier koden, og brug den hos den nye forhandler / udbyder.

INFO: Del ALDRIG din AUTH kode med andre

internationale domæner

Kontakt din udbyders support, hvis det ikke er muligt at foretage en elektronisk forespørgsel af AUTH/EPP-kode gennem din udbyders selvbetjening
Flyt domænet til Bricksite med koden
Husk at opsige dine abonnementer (ikke domænet!) ved den anden udbyder.

Opdateret den: 19/12/2023