Spar Besværet: Flyt Domænet til Bricksite og saml det hele her. Email tilbydes som et tilkøb. DNS er altid inkluderet gratis.

DNS — Det nye Bricksite

De nedenstående indstillinger sætter du op eksternt ved din domæneforhandler. Er du i tvivl om, hvordan dette sættes op, så skal du kontakte forhandleren. Bricksite kan ikke hjælpe dig med eksterne udbyderes systemer, men vi kan naturligvis hjælpe dig, hvis du flytter domænet hertil.

TypeHostnamePrioritetVærdi / DestinationTTL
AEfterlad feltet blankt (eller skriv et @, hvis din domæneforhandler foretrækker det)063.34.241.493600
CNAME*0Dit domæne, fx eksempel.dk. (eller skriv et @, hvis din domæneforhandler foretrækker det)3600
AAAAAAAA-recorden skal slettes helt, hvis den figurerer i din oversigt.

DNS — Bricksite 2

De nedenstående indstillinger sætter du op eksternt ved din domæneforhandler. Er du i tvivl om, hvordan dette sættes op, så skal du kontakte forhandleren. Bricksite kan ikke hjælpe dig med eksterne udbyderes systemer, men vi kan naturligvis hjælpe dig, hvis du flytter domænet hertil.

TypeHostnamePrioritetVærdi / DestinationTTL
AEfterlad feltet blankt (eller skriv et @, hvis din domæneforhandler foretrækker det)0104.155.87.963600
CNAME*0Dit domæne, f.eks. eksempel.dk (eller skriv et @, hvis din domæneforhandler foretrækker det)3600
AAAAAAAA-recorden skal slettes helt, hvis den figurerer i din oversigt.

Ved de fleste udbydere tager det ofte 1 time (op til 24 timer), før dine ændringer træder i kraft.