Der er desværre ikke mulighed for webshop ved Bricksite, hvis du ønsker at tage mod betaling. Du kan dog sagtens oprette en side med priser, hvor kunden så kan betale fysisk ved din lokation eller gennem en ekstern service som MobilePay eller PayPal  🛒

Logoer til Betalingsmetoder

Det kan anbefales at benytte kortlogo.dk til at generere en liste over betalings- og leveringsmetoder til din hjemmeside. Et eksempel kan findes i lav kvalitet herunder. Du kan selv lave oprette en bruger ved dem og vælge antal og rækkefølgen på ikonerne.

Der er mange flere logoer, end dem vi viser her:

Betaling
Levering & Spedition
Valuta & Kryptovaluta
Flag / Sprog
Sikker Nethandel
Certificeringer
Ticketing
Anmeldelser & Awards

Eksempel på logoer