Viderestilling af Domæne — 301 Redirect

Denne funktion kræver PREMIUM.

Hvad er en URL Redirect?

Du har en gammel side, der hed eksempel.dk/blog, som du har omdøbt eller nedlagt. Du ønsker den gamle adresse omdirigeret til eksempel.dk/nyheder.
Din nye hjemmeside er en one-pager, så du vil gerne omdirigere alle de gamle sider til din forside. Alle dine sider viderestiller du til /.

Er du i gang med at flytte din hjemmeside væk fra en anden udbyder og over til Bricksite, så kan det være en rigtig god idé at oprette URL forwarding / omdirigering fra de gamle sider til de nye sider. På den måde bevarer du din SEO–værdi og placering ved søgemaskinerne. Bemærk, at Bricksite automatisk omdirigerer fra .html til en URL uden endelsen. Disse omdirigeringer kaldes 301 Permanent Redirects.

Opret 301 Viderestilling

Klik på "Administrer Hjemmeside" på den side, du ønsker at lave redirect på.

Vælg "301 Redirects" i menuen til venstre

Opret dine viderestillinger én ad gangen, og tryk Opret mellem hver.

Linket til den gamle side anfører du til venstre.
Linket til den nye side anfører du til højre.

Fjern 301 Viderestilling

Naviger til Mine Hjemmesider i menuen.

Tryk på de tre prikker (•••) ud for den udgivne hjemmeside, og vælg Administrer Redirects.

Tryk på det røde X ud for den omdirigering, du ønsker slettet.

Opdateret den: 08/07/2022