Video - YouTube og Vimeo

Indsæt video i en sektion

For at bruge video i Bricksite skal du først uploade din video til enten Youtube eller Vimeo. Sørg for, at videoen har et offentligt tilgængeligt link.

Find videoen på YouTube.com eller Vimeo.com og klik på Del / Share på videoen.

Nu skal du kopiere videoens unikke identifikator.

TIP. Hvis videoens link er https://youtube.com/watch?v=XXXXXXXXXXX, så skal du kun kopiere XXXXXXXXXXX. Hvis videoens link er https://vimeo.com/XXXXXXXX, så skal du kun kopiere og indsætte XXXXXXXX.

Indsæt en ny Sektion eller et Element af typen Video.

Klik på det nye element eller i den ny sektion og vælg Rediger Video på din hjemmeside.

Indsæt videoens ID med CTRL+V (Windows) eller CMD+V (macOS).

Vælg videoindstillingerne.

Autoplay (lydløs) — Videoen afspilles automatisk, når den indlæses hos den besøgende.
Cover / Fuld Skærm — Videoen vil fylde sektionen eller elementet helt ud, uden omtanke for størrelsesforhold.
Lydløs — Videoen afspilles uden lyd.
Loop — Videoen starter automatisk forfra, når den er færdig.

BEMÆRK. Moderne browsere blokerer autospillende videoer med lyd. Hvis du ønsker, at videoen afspilles automatisk i fx Google Chrome og Firefox, så skal du sætte kryds i både Autoplay og i Lydløs.

Afslut med et klik på Gem.

Husk at Udgive din hjemmeside.

Vises videoen stadig ikke?

Så bruger du formentlig iPhone eller iPad. Apple blokerer for autoafspillende videoer på iOS11 og opefter. Du skal deaktivere autoplay for at videoen bliver vist på iOS-enheder.

Opdateret den: 21/03/2022