Udgiv din Hjemmeside på nettet

For at udgive din hjemmeside, skal du klikke på knappen "Udgiv" øverst til højre i Bricksite Builder:

Udgiv din hjemmeside ved at klikke på knappen

Hvad sker der, når du udgiver?

Når du udgiver din hjemmeside, vil den som udgangspunkt blive ofentligt tilgængelig på en gratis "brick.site" URL. Denne URL kunne se ud således:

https://eksempel-63469ba0fbd0193c73527d19.brick.site/

Kan den findes på Google?

Det vil være muligt at besøge din hjemmeside på den gratis adresse, og vi blokerer som sådan ikke for at den kan indekseres på Google. Dog gør vi opmærksom på, at det kan være utroligt svært at nå til tops på Google med en gratis adresse. Derfor anbefaler vi at du opgraderer til Premium

Forbind dit eget domæne

Ønsker du at forbinde dit eget domæne til hjemmesiden? Følg denne vejledning