Artikler om: Sikkerhed
Denne artikel er også tilgængelig på:

Tofaktorgodkendelse (2FA) i Bricksite Mail

Indhold

Aktiver Tofaktorgodkendelse
Deaktiver Tofaktorgodkendelse
Mistet Din Telefon?

Aktiver Tofaktorgodkendelse.

Vi anbefaler at aktivere tofaktorgodkendelse, hvis du sender følsom persondata over email, eller hvis du ønsker at sikre dig selv mod hackere. Det betyder, at du skal have din telefon på dig, når du logger ind. Tofaktorgodkendelse skal aktiveres selvstændigt for hver unikke emailadresse.

Log ind på webmailen som normalt.

Tryk på Indstillinger > Adgangskode > Tofaktorgodkendelse.

Systemet giver dig valget mellem en Godkenderapp eller SMS til at modtage verificeringskoder. Vi anbefaler app-løsningen, da det er den sikreste valgmulighed.

Brug Godkenderapp

Vi anbefaler, at du downloader Microsoft Authenticator (iOS / Android).

Microsoft Authenticator tager backup og kan synkronisere mellem alle dine enheder. Du har formentlig allerede en godkenderapp installeret på din telefon i forbindelse med dine andre onlinekonti eller dit arbejde. Den skal du være velkommen til at benytte, da vi understøtter alle godkenderapps.

I webmailen vælger du muligheden Aktiver med Godkenderapp

Indtast din nuværende adgangskode.

I appen på din telefon trykker du Tilføj konto

Skan QR-koden vist i webmailen med godkenderappen på din telefon.

Indtast bekræftelseskoden fra appen i webmailen.

Tryk på Indsend.

Du bliver nu bedt om at logge ind igen.

Færdig! Du vil fremadrettet blive bedt om at åbne appen på din telefon og indtaste en bekræftelseskode, når du logger ind.

TIP. Klik her for andre tips og tricks til at forbedre sikkerheden.

Brug SMS

I webmailen vælger du Aktiver med SMS.

Skriv din adgangskode.

Skriv dit telefonnummer i følgende format: 011-landekode-xxxxxxxx, for eksempel 011-45-12345678 og tryk på Indsend. Du modtager nu en SMS på det indtastede telefonnummer.

Indtast bekræftelseskoden fra SMS'en i webmailen.

Tryk på Indsend.

Du bliver nu bedt om at logge ind igen.

Færdig! Du vil fremadrettet blive bedt om at åbne appen på din telefon og indtaste en bekræftelseskode, når du logger ind.

Deaktiver Tofaktorgodkendelse

Vi anbefaler at aktivere tofaktorgodkendelse, hvis du sender følsom persondata over email, eller hvis du ønsker at sikre dig selv mod hackere. Det betyder, at du skal have din telefon på dig, når du logger ind. Fortsæt på eget ansvar.

Log ind på webmailen som normalt.

Tryk på Indstillinger > Adgangskode > Tofaktorgodkendelse.

Vælg Deaktiver.

Indtast din adgangskode.

Indtast bekræftelseskoden fra App eller SMS.

Tryk på Indsend.

Tofaktorgodkendelse er deaktiveret, og din konto er nu kun beskyttet med et password.

Mistet Din Telefon?

Skriv en email til Kundeservice, og så hjælper vi dig med at få gendannet din adgang.

Opdateret den: 05/07/2022