En Bricksite-side er bygget op af sektioner. For at tilføje en sektion til din hjemmeside, skal du klikke på knappen "Tilføj Sektion" imellem to eksisterende sektioner.

Klik på "Tilføj Sektion" knappen

Herefter kan du vælge en sektion fra biblioteket, som vores designere har klargjort til dig.

Vælg mellem de mange færdigbyggede sektioner i galleriet

Vidste du at oversigten viser sektionerne med dine tema-indstillinger? På den måde kan du se dine egne farvevalg m.m. inden du indsætter sektionen.