Tilføj og Fjern Widgets

Vi kan ikke garantere, at tredjepartskode er kompatibelt og virker korrekt.

Denne funktion giver dig mulighed for at tilføje din egen kode til hjemmesiden, eller prædefinerede widgets til fx chatboks (fra Tawk.to), social deling, feedback, topper, osv.

Indhold.

Tilføj Widget
Fjern Widget
Tilføj Din Egen Kode

Tilføj widget

Tryk på de tre streger ( ≡ ) yderst til venstre for at åbne den venstre sidemenu.

Vælg Generelle Indstillinger i oversigten.

Vælg fanen Widgets, og vælg den widget, du vil indsætte.

Fjern widget

Tryk på de tre streger ( ≡ ) yderst til venstre for at åbne den venstre sidemenu.

Vælg Generelle Indstillinger i oversigten.

Tryk på Remove ud for den widget, du vil fjerne og bekræft fjernelsen.

Tilføj Din Egen Kode

Vælg Custom i oversigten.

Gå herefter til fanen Kode.

Markér hele den eksisterende kode i feltet og slet den.

Herefter kan du indsætte din egen kode i feltet med de indbyggede genvejstaster i Windows/Mac.

Husk at Gemme / Save).

Din kode må ikke indeholde usikre links, ellers kan den ikke vises på din hjemmeside. Alle links skal være sikret med https://.

Sektionen med koden havner øverst på hjemmesiden. Du kan flytte sektionen nedad, ligesom du kan med alle andre sektioner. Du kan justere højden på sektionen ved at trække i den nederste blå linje. Du kan justere på på marginerne, hvis sektionen breder sig for meget ud på siden. Dette gør du ved at trække mod højre i den øverste blå linje.

Træk i den blå linje for at justere marginen.

Udgiv hjemmesiden.

TIP. Koden kan sommetider kun ses på den udgivne version af hjemmesiden.

Opdateret den: 07/11/2020