Classic er et udgået produkt og er lukket for kundetilgang. Eksisterende kunders hjemmesider i det gamle Classic fortsætter pt. uden ændringer. Vi opdaterer dig direkte pr. email, via sociale medier og på www.bricksite.dk, inden vi lukker helt ned for Classic, så du kan nå at tage en kopi af dit indhold, inden det bliver slettet. Vi anbefaler alle kunder hurtigst muligt at opgradere til Bricksite 3.

Du kan gøre din hjemmeside offline under "Site og Domæner" -> "Site/synlighed".

Du sletter ikke din hjemmeside, hvis du gør den offline, og du opsiger heller ikke dit abonnement ved at gøre siden offline. Se her, hvis du ønsker at slette din hjemmeside.



Du kan også vælge ikke at gøre hele siden offline, men i stedet gøre siderne på hjemmesiden offline individuelt. Så kan du beholde en eller flere sider online, mens du redigerer de andre. Denne mulighed finder du under "sideindstillinger" for hver enkelt side.



Hjalp denne artikel dig?
Annuller
Tak!