Sociale Ikoner

Du kan indsætte forskellige ikoner til sociale medier, eller et ikon til email og telefon.

TIP. Du kan kun indsætte Sociale Ikoner i en sektion af typen Header eller Footer.

Klik på Tilføj Element ( + ).

Vælg Social i oversigten.

Tryk på et af ikonerne og vælg Rediger

Indsæt den direkte URL til alle de tjenester, du ønsker, fx linket til din Facebook, osv.

Du har også mulighed for at indsætte et Email-/Telefonikon, som ringer op, når man trykker på det (virker fra telefoner, og derudover fra en computer, som har Skype, Facetime e.a. installeret).
Du har derudvoer mulighed for at ændre på farvelayoutet, fx hvis du gerne vil have ikonerne i sort/hvid.

Opdateret den: 21/04/2022