Slideshow

Indhold.

Slideshowindstillinger
Tilføj Slide
Redigér Slide
Ændr Rækkefølge På Slides
Slet Slide

Slideshowindstillinger

Klik på Sektionsindstillinger i sektionen. Dette åbner en menu med titlen Slideshow.

Her har du mulighed for at styre udseendet af dit slideshow, herunder effekter.

Tilføj Slide

Under Sektionsindstillinger kan du vælge tilføje et enkelt slide ad gangen med knappen Tilføj slide. Slidet indsættes for enden af slideshowet.

Tilføj Slide til højre for Elementet

Du kan også klikke på Klon element–ikonet under Elementindstillinger for at tilføje et slide. Slidet indsættes til højre for det klonede slide.

Rediger Slide

Upload Dit Eget Billede.

For at indsætte dit eget billede i dit slideshow, skal du klikke et vilkårligt sted på slidet og vælge Upload Billede eller Mediebibliotek.

TIP. Vores Mediebibliotek giver dig adgang til millioner af professionelle royalty-free billeder, som du kan anvende på din hjemmeside uden at kildehenvise og uden licensomkostninger.

Ændr Rækkefølge På Slides

Tryk på det slide, som skal flyttes.

Gå ned til Elementindstillinger og før musen over de to prikker ( : ).

Tryk på pilene ( < > ) til højre/venstre, for at flytte slidet én position mod højre/venstre i slideshowet.

Slet Slide

Vælg det slide, der skal slettes.

Gå ned til Elementindstillinger og før musen over de to prikker ( : ).

Slet det korrekte slide med det røde ( X ).

TIP. Der kommer en rød ramme omkring det, du sletter, når du holder musen over det røde ( X ), så du ved, om du sletter det rigtige.

Opdateret den: 11/01/2022