Artikler om: Bricksite Konto
Denne artikel er også tilgængelig på:

Luk Bricksite Konto

Husk at hente en kopi af relevante dokumenter og emails, før du fortsætter. For at få lukket din bruger ved Bricksite, så skal kontoindehaveren skrive en email til kundeservice. Derefter efterkommer vi din sletningsanmodning inden for 7 dage.

Lukningen medfører, at du mister adgang til:

Hjemmesider
Emails
Abonnementer
Domæner (flyt dine domæner væk fra Bricksite)
Ordrehistorik og Fakturaer (download dine fakturaer)

Vi fortsætter med at opbevare visse oplysninger om dig for at kunne overholde gældende lovgivning. Dette inkluderer finansielle transaktionsdata om dine køb ved os. Læs om vores opbevaringsfrister, m.v. i Bricksites Privatlivspolitik.

Vi har pligt til ifølge lovgivningen at kunne identificere kontoindehaveren for at måtte efterkomme en sletningsanmodning. Hvis andre end kontoindehaveren kontakter os, så afviser vi at efterkomme sletningsanmodningen. Dette er for din egen sikkerheds skyld, idet enhver ellers kunne udgive sig for at repræsentere dig eller dit firma og bede om at få slettet din hjemmeside.

Opdateret den: 21/02/2022