Classic er et udgået produkt og er lukket for kundetilgang. Eksisterende kunders hjemmesider i det gamle Classic fortsætter pt. uden ændringer. Vi opdaterer dig direkte pr. email, via sociale medier og på www.bricksite.dk, inden vi lukker helt ned for Classic, så du kan nå at tage en kopi af dit indhold, inden det bliver slettet. Vi anbefaler alle kunder hurtigst muligt at opgradere til Bricksite 3.

Skift hjemmesidens Titel

Titel

Hjemmesidens titel er det du finder under "Administration" og derefter "Søgemaskineoptimering". Klik derefter på "Meta-data". Det vil blive skrevet i fanebladet når man er inde på hjemmesiden og er vigtig i forhold til søgemaskineoptimering. Du kan også på hver enkelt side, angive en titel og meta-data. Det gør du under "Side-indstillinger" på den enkelte side. Skriver du ikke noget på den enkelte side, vil det være den overordnede under "Administration" der er gældende.

Overskrift

Du kan ændre hjemmesidens overskrift, ved at klikke på ikonet "rediger afsnit" ud for hjemmesidens navn øverst til venstre.

Du kan også klikke på "Design" og derefter "Titel/logo".

Skift Skrifttype

Du kan under "Design" og deftefter "Typografi" skifte skrifttype og størrelse for hele hjemmesiden.

Det er en god idé at bruge denne funktion, så din hjemmeside får et ensartet udtryk, i stedet for at du ændrer skrifttype i et enkelt afsnit på hjemmesiden, kan du altså ændre alt tekst eller alle links på hjemmesiden her.

Du skal være opmærksom på at det kan være nødvendigt at fjerne deaktiveringen af typografimodulet. Det gør du under "indstillinger" i "Design din hjemmeside".

Ønsker du ikke at deaktivere typografimodulet, skal du styre typografien i "Designstudio" og tilpasse typografien for de enkelte afsnit. Det vil sige at eksempelvis "link" typografien tilpasses individuelt på standardsider, velkomstsider, osv.