Classic er et udgået produkt og er lukket for kundetilgang. Eksisterende kunders hjemmesider i det gamle Classic fortsætter pt. uden ændringer. Vi opdaterer dig direkte pr. email, via sociale medier og på www.bricksite.dk, inden vi lukker helt ned for Classic, så du kan nå at tage en kopi af dit indhold, inden det bliver slettet. Vi anbefaler alle kunder hurtigst muligt at opgradere til Bricksite 3.

Du kan skifte design ubegrænset antal gange og det påvirker ikke indholdet på din hjemmeside. Alt hvad du har tilføjet af tekst og billeder vil være det samme.

Bemærk: Du skal være opmærksom på, at hvis du benytter modulet "Logo-upload", kan de forskellige skabeloner have forskellig plads og placering til logo.

Du kan under "Design" og derefter "Design din hjemmeside" skifte hjemmesidens udseende.



Vælg en skabelon og klik på "Anvend".

Du kan også klikke på "Preview". Så aktiveres designet kun for dig og du kan klikke dig rundt på hjemmesiden. Dine besøgende vil stadig se dit valgte design, indtil du klikker på "Anvend".

Hjalp denne artikel dig?
Annuller
Tak!