Sektion - Layout og Tekstjustering

Rediger Sektion
Juster Sektionens Højde og Marginer

Rediger Sektion

Klik et tilfældigt sted i sektionen og vælge Sektionsindstillinger.

Dine muligheder er forskellige, afhængigt af sektionstypen.

Du kan fx. ændre på udseende, baggrund, og layoutet.
Du kan ændre på tekstens position inden for sektionen, fx om teksten skal være venstrestillet, centreret, højrestillet og ligge i toppen/midtfor/bunden af sektionen.
Fast Bredde / Fuld Bredde: Dette angiver, om sektionen skal fylde hele skærmens bredde, eller om den skal være mindre.

Funktionen Synlige Elementer tilføjer/fjerner alle elementer af den type inden for sektionen. Ændringen kan ikke fortrydes.

Justér Sektionens Højde og Marginer.

Du kan flytte sektionen nedad, ligesom du kan med alle andre sektioner. Du kan justere højden på sektionen ved at trække i den nederste blå linje. Du kan justere på på marginerne, hvis sektionen breder sig for meget ud på siden. Dette gør du ved at trække mod højre i den øverste blå linje.

Træk i den blå linje for at justere marginen.

Opdateret den: 30/11/2020