Ryd browserens cache

Gå ind på den specifikke side, hvor cachen skal ryddes

Brug følgende tastaturgenveje, som du finder herunder, eller gå via menupunkterne på din computer eller telefon.

Den fælles tilgang til at rydde cachen i markedets mest populære browsere er: Indstillinger > Browsinghistorik > Ryd browsinghistorik

Sørg for at sætte hak i at rydde Cachen — og eventuelt Cookies

Windows

Google Chrome | Edge | Firefox | Opera

CTRL+SHIFT+R

Fuld vejledning

Google Chrome
Mozilla Firefox
Microsoft Edge

Mac

Google Chrome | Edge | Firefox | Opera

CMD+SHIFT+R

Fuld vejledning

Google Chrome
Mozilla Firefox
Microsoft Edge

Safari

Afhængigt af knapperne på dit tastatur trykker du:

CMD+OPTION+E eller
CMD+ALT+E

Derefter trykker du CMD+R.

Fuld vejledning

Apple Safari (macOS)

Android

Google Chrome (Android)

iOS

Safari (iOS)

Genstart Routeren

I de værste tilfælde ligger fejlen i dit internetudstyr mellem din internetforbindelse og din computer, eller i din firewall.

Hvis din hjemmeside virker fint, når du kobler WiFi fra og i stedet benytter din mobiltelefons mobilnetværk, så ligger fejlen i dit netværksudstyr eller en firewall i netværket.

Det ses ofte, at større firmaer har en ret restriktiv politik i forhold til, hvad der kan ses på deres netværk. Her skal du forhøre dig ved firmaets IT-folk for at få åbnet adgangen til Bricksites IP-adresser.

Hvis du sidder derhjemme, så hjælper en genstart af netværket ofte. Træk stikket på din router, og eventuelt andet netværksudstyr, i 1 minut og forbind til strøm igen.

Opdateret den: 25/04/2022