Registrer Domæne — Køb Domæne Ved Bricksite (Gammel Selvbetjening)

Vigtigt:

Verificer, at du har indtastet en gyldig emailadresse på din profil, før du går i gang; ellers kan du ikke registrere domænet.

.dk–domæner. Sørg for at have et fungerende MitID til Privat, Forening eller Medarbejder. Domænet bør registreres til det korrekte MitID fra starten, da det er forbundet med omkostninger og besvær at omregistrere et domæne.

Internationale domæner. Vi binder dit domæne i 60 dage efter køb, jf. internationale regler.

Du kan købe en del forskellige domæner ved Bricksite. Her er en  LISTE over dine muligheder ved os. Hvis dit domæne ikke står på listen, så kan du stadig have din hjemmeside ved Bricksite og i stedet for pege domænet mod Bricksite.

Du har mulighed for at forudbetale dit domæne op til 10 år ud i fremtiden. Kontakt Kundeservice, hvis du ønsker dette. Du slipper dermed for prisstigninger i den periode.

Vælg fanen DomænerRegistrer et nyt domæne.

Skriv domænet i søgeboksen uden foranstillet https://www..

Tryk derefter på Søg.

Vælg Tilføj til Bestillingskurv ud for domænet, du ønsker at købe.

Acceptér betingelserne, og tjek at alt er korrekt, før du trykker Bestilling.

Inden for kort tid modtager du en email, som beder dig bekræfte din identitet (emailen kan være på engelsk ved internationale domæner). Du skal reagere på denne email, ellers annulleres købet automatisk.

Domænet aktiveres, når du har reageret på emailen.

Aktivering af domænet sker normalt inden for 1 time (op til 24 timer). Det kan tage længere tid, hvis du ikke reagerer rettidigt på vigtige emails, eller hvis din emailadresse er ugyldig. Hav venligst tålmodighed.

Husk at Forbinde Domænet til Hjemmesiden (kræver Premium).

Opdateret den: 14/08/2022