Sådan redigerer du tekster (alle steder)

I Bricksite er alt indhold dynamisk når du redigerer din hjemmeside.
Derfor kan du også intergere direkte med indholdet.

For at redigere en tekst i hhv. en brødtekst, overskrift eller en knap gør du følgende:

Tryk på den tekst du ønsker at rette (nogle gange kræver det dobbelt klik)

Skriv den tekst du ønsker.

Du kan ændre direkte i teksten som du kender det fra Word og Pages.

Bemærk: Vi anbefaler at du ændrer dine globale typografi indstillinger, fremfor at ændre teksterne manuelt i hvert element. Se mere her:

Globale typografier (fonte, tekster, mm)