Popup

Indhold

Indsæt Popup
Rediger Popup
Brugerdefineret Kode i Popup
Slet Popup

Indsæt Popup

TIP. Overvej, om indholdet egner sig til en popup, da popups kan virke forstyrrende. Læs gerne vores Designguide, samt om EUs Webtilgængelighedskrav.

Tryk på det grønne plus ( + ) og vælg Tilføj Popup.

Vent, indtil skærmbilledet opdaterer sig. Det kan tage et par sekunder.

I vinduet Benyt hjemmesidestil? skal du vælge, om popuppen skal bruge samme skrifttype, som resten af hjemmesiden med et tryk på Ja, alternativt som unik skrifttype med Nej.

Der dukker en boks op efter nogle sekunder, som du redigerer popuppen med.

Rediger Popup

Tryk på det grønne plus ( + ) og vælg Rediger Popup.

Du redigerer din popup som enhver anden sektion på din hjemmeside. Du kan vælge mellem de forudindstillede skabeloner; eller du kan lukke menuen Pop-op ned, og selv designe din popup ved at tilføje og slette elementer, som i en almindelig sektion.

TIP. Vejledning til at tilpasse kontaktformularen finder du HER.

Bredde og Højde.

Her indtastes størrelsen af popuppen (i pixels).

Placering.

Centreret.
Højre bund.
Fuld skærm.

Popup.

Angiver, hvor længe det tager, før popuppen viser sig. Du tilvælger ved at sætte flueben ud for mulighederne.

Efter valgfri tid.
Ved scroll (når man scroller på siden)
Ved exit (når den besøgende forlader siden).

Brugerdefineret Kode i Pop-up.

Du kan også selv programmere en popup, hvis du kender HTML og CSS.

Dette gør du under fanen Kode.

Husk Gemme (Save), når du er færdig.

Udgiv hjemmesiden.

TIP. Sommetider kan kode kun ses på den udgivne version af siden, og ikke inde i redigeringsværktøjet.

Slet Popup

Tryk på det grønne plus ( + ) og vælg Rediger Popup.

Vælg fanen Parametre og tryk på knappen Remove.

Bekræft med knappen Fjern.

Husk at Udgive dine ændringer.

Opdateret den: 03/11/2021